Gaat u verhuizen, alles mee of een deel? Op verdiep of gelijkvloers? Hebt u hulp daarvoor of zoekt u extra mankracht bij het verhuizen? Hebt u gepast vervoer nodig? Of misschien hebt u de aankoop van uw leven gedaan en krijg je het net niet thuis? Bespreek het met ons, en laat ons een voorstel doen, op maat en volgens budget. 

Wij beschikken over een ruim wagenpark met aangepaste verhuiswagens voor elk type verhuis. U kan kiezen uit bestelwagens, vrachtwagens en camionetten. Zowel met als zonder hulp / chauffeur. Naast dit alles kan u ook voor de huur van een personenwagen bij ons terecht.

Verhuizen doe je niet zo dikwijls, hoe pak je het aan? Laat ons op maat en volgens noden en budget u bijstaan en zo een hoop zorgen wegwerken. We bieden hulp van A tot Z, voor een grote of kleine verhuis, ver of dichtbij. We geven natuurlijk praktische tips, en wijzen u op dingen die u zeker niet mag vergeten... bvb aanvragen bij de gemeente.

Mobilhome Corneel

Mobilhome Corneel

U hebt de aankoop van uw leven gedaan, en dan moet dat bij u boven geraken...
Met onze liften rijkt u zonder problemen tot de negende verdieping. U kiest zelf voor een service met of zonder bediening of voor bijvoorbeeld enkel een lift die u zelf kan gebruiken. vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen om snel geholpen te worden!